Selecteer een pagina

Over ons

Sinds 2013 is Autorijschool Bergfeld een gevestigde eenmanszaak in Amsterdam. Onze specialiteit is het behalen van het “B” rijbewijs.

Bij Rijschool Bergfeld werken we samen met diverse bedrijven en individuen, wat ons heeft geholpen om te groeien en te bereiken waar we nu zijn. Onze kracht ligt in betaalbaarheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en professionaliteit. Deze eigenschappen komen tot uiting in onze persoonlijke coaching en begeleiding. Als een eenmanszaak kunnen we onze kosten laag houden, waardoor we de voordeligste keuze zijn in de regio Groot-Amsterdam.

We volgen strikt de richtlijnen van het CBR en bieden een optimale leeromgeving op maat voor iedereen. Of je nu last hebt van faalangst, ADD, ADHD, of autisme, je bent bij ons aan het juiste adres.

Onze lessen worden gegeven in zowel het Nederlands als het Engels.

Bij Rijschool Bergfeld bespaar je op kosten, zonder in te leveren op kwaliteit.

Onze missie bij Autorijschool Bergfeld

Onze missie bij Autorijschool Bergfeld is om jou te begeleiden naar een zelfverzekerde en veilige rijervaring. We streven ernaar om meer dan alleen rijlessen aan te bieden. Ons doel is om jou de nodige vaardigheden en kennis bij te brengen, zodat je na het behalen van je rijbewijs vol vertrouwen kunt deelnemen aan het verkeer.

We geloven in een persoonlijke aanpak en passen ons lesprogramma aan jouw individuele behoeften en leerstijl aan. Of je nu last hebt van faalangst, specifieke leeruitdagingen hebt of behoefte hebt aan extra begeleiding, we staan voor je klaar. Onze instructeurs zijn deskundig, geduldig en begripvol, en zorgen ervoor dat jij je op je gemak voelt tijdens de lessen.

%

Tevreden klanten

%

Slagingspercentage

Zijn je voor geweest

Onze visie

Bij Rijschool Bergfeld hebben we een heldere visie voor ogen. We streven ernaar om de normen en verwachtingen binnen de rijschoolbranche te overtreffen en een toonaangevende rol te spelen in de regio.

Onze visie is gebaseerd op drie belangrijke pijlers:

  • Kwaliteit: We streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen. Dit betekent dat we hoogwaardige rijlessen aanbieden die voldoen aan de hoogste normen van instructie, veiligheid en service. We investeren in goed opgeleide en ervaren instructeurs die deskundigheid combineren met geduld en betrokkenheid.

  • Individuele aandacht: We geloven in de kracht van persoonlijke begeleiding. Onze visie is om elke leerling individueel te ondersteunen en te begeleiden op basis van hun unieke behoeften, vaardigheden en leerstijlen. We luisteren naar onze leerlingen, stellen doelen samen en passen ons lesprogramma aan om een gepersonaliseerde en effectieve leerervaring te bieden.

  • Vertrouwen en veiligheid: We streven ernaar om niet alleen bekwame bestuurders op te leiden, maar ook zelfverzekerde en verantwoordelijke weggebruikers. Onze visie is om bestuurders te vormen die zich bewust zijn van hun verantwoordelijkheden, zich aanpassen aan veranderende verkeerssituaties en proactief de veiligheid van zichzelf en anderen waarborgen.

Bij Rijschool Bergfeld is onze visie om elke leerling te begeleiden naar succes op de weg. We willen een positieve impact hebben op het leven van onze leerlingen door hen de nodige vaardigheden, kennis en vertrouwen mee te geven om veilig en zelfverzekerd te rijden.